Značka moak hodně vyniká v pražení velmi lahodné kávy. Na její přípravu se výborně hodí pákové kávovary různých značek. Jedná se o profesionální kávu, která není jen tak ledajaká. Moak káva je prostě opravdová delikatesa mezi kávami všeho druhu. Pro potěšení všech kávových nadšenců se i Moak snaží, aby byl jejich sortiment co možná největší na trhu a díky tomu se můžeme těšit z mnoha druhů káv. Některé jsou dražší a kvalitnější ale najdou se i druhy, které se méně povedly a jsou trochu levnější. Důvodem je hlavně jejich zpracování a výběr jednotlivých zrn.
Pro vaření kávy ale není možné použít jakýkoli kávovar.
Pokud se budeme bavit o domácí přípravě kávy tak je nejklasičtější způsob zalití kávy horkou vodou. To ale kávě ubírá trochu na chuti a intenzitě. Navíc se nemůžeme bavit o plné dávce kofeinu. Nejlepší je použít pákový kávovar. Pokud jej ale nemáme tak je dobré jej někde vyhledat a zakoupit. Díky němu totiž dostane káva ten patřičný šmrnc a my se nemusíme moc obtěžovat s dávkováním. Po zadání slov „pakovy kavovar“ do libovolného vyhledávače, nalezneme mnoho produktů od různých značek, které nám mnohonásobně ulehčí práci při přípravě kávy. Je nutné ale mezi nimi vybrat to pravé, přímo podle našeho vkusu. Hlavně po funkční stránce.
Pokud vlastníme kavárnu, tak je výběr profesionálního kávovaru, který nám bude sloužit opravdu hodně dlouho, velmi důležitý. Nemůžeme přece koupit do profesionální kavárny zbytečně předražený šunt. Proto se musíme zaměřit na notoricky známé a profesionální značky. Pro vystavení jednotlivých produktů a druhů kávy nám jistě také poslouží prosklená vitrína, kterých je na internetu také nespočet. Stačí si jen vybrat to správné vybavení a máme vyhráno. Naši hosté musí být spokojení. To si ale vyžaduje také profesionální personál, protože ten hlavně dělá kávu. Příprava kávy totiž není jenom o kávovaru ale také o přístupu personálu k její přípravě. Profesionalita osoby, která připravuje kávu v kavárně je zde na prvním místě. Proto se hodí zaměstnat někoho s dlouholetou praxí.