Pro rozvoz jídla a odvoz špinavého nádobí se používají nerezové vozíky. Ty jsou vyrobeny tak, aby odolali neustálému přesouvání na kolečkách, a hlavně k tomu, aby byly schopné unést co možná nejtěžší náklad. Díky tomu jsou hlavně v hotelových kuchyních a hotelích obecně velmi populární. Používají je tam pro odvoz špinavého nádobí z pokojů a pro přivezení jídla na pokoj hladovým hostům. Nerezové vozíky jsou tedy hitem číslo jedna pro úklid a odvoz. Jsou opravdu multifunkční. Mají dvě police nebo i více a do každé se dá dát opravdu hodně těžký náklad. Jsou ale velmi náchylné k poruše. 

Pomocníci pro úklid číslo dva.

Nerezové vědra se mohou používat na zbytky jídla nebo na jarovou vodu pro vytření podlahy či utření stolu. Mohou se prodávat ve více variantách, objemech a velikostech. Jejich účelem je většinou nahromadit nějakou tekutinu ať už s čistícím prostředkem nebo s hromadou jídla na vyhození či odvezení tam kde je to potřeba. Nerezové vědra je tedy radno mít v každé profesionální kuchyni pro hodně velkou pomoc s úklidem kuchyňských prostor. Nikdy totiž nevíte, kdy se mohou hodit.

Pro odložení vědra před napuštěním se hodí nerezový dřez. Ten je vyroben tak aby pojmul i celé vědro. Pokud jej ale vybíráme tak na to musíme myslet. Proto je naší mantrou zadání „nerezovy drez“ do libovolného vyhledávače a procházení nesčetných stránek s různými tvary a velikostmi tohoto pomocníka pro úklid. Hlavně musíme dbát na kvalitu zpracování a jeho velikost. Potřebujeme dodržet rozměry tak, aby se nám do něj vešlo vše, co potřebujeme.